Auto Cross Club Geffen

Diverse onderwerpen 2021

Beste leden, coureurs en officials,

 

Het Corona /COVID-19 virus is een jaar later nog steeds onder ons, wat ons belemmert in het plannen van wedstrijd en het vooruit kijken naar het nieuwe cross seizoen in 2021. Dat wilt niet zeggen dat we niet stil zitten, op de achtergrond zijn we aan het kijken wat de mogelijkheden zijn voor dit seizoen, gezien de huidige maatregelen vanuit de overheid.

 

Lidmaatschap 2021

Het lidmaatschap van 2020 word één op één over gezet naar het seizoen 2021, dit is alleen van toepassing als de lidmaatschap van 2020 is voldaan. Voor het seizoen 2021 blijft de lidmaatschapskaart van 2020 geldig.

 

Lees verder in de volgende link:

Registreren Zelfbouw rolkooi

In februari heeft de KNAF een oproep gedaan aan alle eigenaren van race-, rally- en crossauto's met zelfbouw rolkooi. Ben je in het bezit van een crossauto met een zelfbouwrolkooi, dan moet je deze auto registreren. Heb je een crossauto met een ASN (KNAF) rolkooi certificaat, dan hoef je niks te doen.

 

Klik op de volgende link voor de volledige uitleg in verband met de registratie voor zelfbouw rolkooi:

 

Geen vergunning voor Maurik en Nuland

Beste Leden van ACC Geffen,

 

Hoeveel pech kun je op 1 dag hebben!!!

Helaas hebben we vandaag te horen gekregen dat we voor de autocrossevenementen in Maurik (4 oktober) en Nuland (11 oktober) geen vergunning krijgen.

We hebben het geprobeerd, maar helaas zit het er niet in.

Aan het aantal inschrijvingen lag het zeker niet. Beide dagen zaten zo goed als vol.

Helaas houdt hierdoor voor ons het crossseizoen op en gaan we ons komende winterperiode focussen op het nieuwe autocrossseizoen in 2021.

Iedereen, medewerkers, loonbedrijven, grondeigenaar en de rijders heel erg bedankt voor jullie inzet en jullie komst tijdens het autocrossweekend in Nuland.

We hopen jullie allen volgend jaar weer te zien op een autocrosswedstrijd.

Voor nu blijf gezond en let een beetje op elkaar!

 

Met vriendelijke groet,

Namens ACC Geffen

Maurik 4 oktober en Nuland 11 oktober 

Beste Leden,

We gaan nog een poging wagen om 2 wedstrijden te organiseren en wel op 4 oktober in Maurik en 11 oktober in Nuland.

Echter blijft alles nog steeds onder voorbehoud, de vergunningen lopen nog en zijn nog niet akkoord bevonden door de gemeentes.

Vanavond vanaf 20.00 uur gaat de inschrijving voor Maurik open, het formulier blijft actief tot vrijdag 25 september 2020, 23.59 uur daarna sluit de inschrijving definitief.

Tevens zal vanavond om 20.00 uur de inschrijving open gaan voor Nuland, het formulier blijft actief tot vrijdag 2 oktober 2020, 23.59 uur, daarna sluit ook voor deze wedstrijd de inschrijving definitief.

Na registratie en betaling is jouw registratie voor de wedstrijd definitief.

Mocht een wedstrijd geen doorgang kunnen hebben, word het inschrijfgeld netjes terug gestort.

Het word een wedstrijd zonder publiek, met een lidmaatschap pas heb je geen toegang tot het evenement, we gaan bijna hetzelfde protocol als afgelopen weekend volgen. Lees deze goed door.

 

Groen licht voor de wedstrijd in Nuland

De vergunning is rond, we krijgen toestemming van de gemeente om volgende week op 12 en 13 september een cross te organiseren in Nuland

Tot zaterdag avond is het nog mogelijk om in te schrijven voor deze wedstrijd

Er zijn voor het weekend in Nuland aangepaste protocollen die terug te vinden zijn op onze site. Tevens vind je hier ook het aanmeldingsformulier

Het is een besloten evenement zonder publiek. LET OP jouw lidmaatschap pasje is voor dit evenement niet geldig en hiermee heb je geen toegang tot het evenement.

Wij hebben er zin in, jullie ook!!!

Mini buggy’s en Nuland.

We hebben eerder aangegeven dat het voor nu niet mogelijk zou zijn om de mini buggy’s in Nuland te laten rijden.

We hebben nieuws!!! De mini buggy’s zijn van harte welkom om in Nuland te komen rijden. Mits ze minimaal met 15 rijders zijn.

De mini coureurs zullen sowieso vanuit de contact persoon van de mini buggy’s de benodigde informatie ontvangen.

Er is een aparte inschrijf link voor deze wedstrijd voor de mini buggy’s . Hierbij de link https://forms.gle/pup1eekW6B9oMSP66

De inschrijving blijft open tot en met zaterdag 5 september. Voor zowel de mini buggy rijders als de overige rijders.